Iván Gil ofreceu unha degustación no encontro empresarial desta semana na Toxa

NOTICIAS A LIMIA | A Vaquería participou no Galicia's Leadership & Innovation Day

Iván Gil, no seu posto do Encontro, este venres na Toxa. | FOTO: A Vaquería.


 

O Encontro: Galicia's Leadership & Innovation Day, é un foro empresarial organizado por el Centro de Estudios Superiores Universitarios de Galicia (Cesuga) que se celebrou o xoves e o venres pasado na Toxa, e que na segunda edición contou con presencia limiá da man de A Vaqueira, o proxecto gandeiro con explotacións en Baltar e Os Blancos, unha carnicería na praza de abastos de Xinzo e un restaurante inaugurado este ano en Baltar. 

O Encontro, no que tomaron parte representantes de empresas como Hijos de Rivera, Nortempo, Altia, Hotusa ou Vegalsa, dispuxo paneis de debate con empresarios, representantes do mundo académico e da Xunta de Galicia. 

"Durante la segunda jornada de O Encontro, celebrado en A Illa da Toxa, fueron muchas las personas que pasaron por el stand de A Vaquería para conocer de primera mano el producto de calidad de la empresa limiana. Iván Gil, presidente de A Vaquería, califica esta primera experiencia en O Encontro, como todo un éxito 'para presentar a Galicia e o mundo este proxecto que nace no rural pero con vocación global", di A Vaquería nun comunicado de prensa este sábado. 

E engade: "Más de 400 empresarios, emprendedores e inversores se dieron cita en A Illa da Toxa donde tuvieron oportunidad de degustar la auténtica Burger de A Vaquería". E conclúe: "Un año más, el evento de O Encontro supuso una oportunidad única para hacer confluir talento y capital que ayudan a construir Galicia".